Edderkoppens Spind

Er en Action, Thriller film instrueret af Lee Tamahori med skuespillerne Michael Moriarty, Michael Wincott, Billy Burke, Anton Yelchin fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Da en kongresmands datter kidnappes, bliver politimanden Alex Cross mod sin vilje draget ind i sagen. Han er ved at komme sig over sin makkers død, men da kidnapperen selv ringer Alex op, er han nødt til at tage affære. Kongressamndens datter går ellers på en speciel skole, hvor hun er beskyttet af Secret Service. De kan dog ikke stille noget op da en af lærerne viser sig at være undercover-psykopat, og kaster sin vrede på pigen. Læreren kidnapper hende, og drager selv Alex Cross (Morgan Freeman) ind i sagen. Han er dog ikke alene på den. Han får - igen mod sin vilje - følgeskab af en kvindelig kollega, som føler sig ansvarlig for kidnapningen. Så nu er de to medvirkende, i det der snart bliver en kattens leg med musen.

Edderkoppens Spind

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel Along Came A Spider (HD)
Instruktør Lee Tamahori
Udgivelsesår 2001
Tags politiet(police), psykolog(psychologist), politiet operation(police operation), psykologi(psychology)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film