The Producers

Er en Musical, Komedie film instrueret af Susan Stroman med skuespillerne Jon Lovitz, Dan Bittner, Bryn Dowling, Kevin Ligon fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

I 1968 havde Mel Brooks film "Forår for Hitler" biografpremiere. I 2001 blev den til en Broadway musical, som fire år senere igen blev til en film. Broadwayproducenten Max Bialystock (Nathan Lane) opdager, at han kan tjene flere penge på et flop end på et hit, og beslutter sig for at producere en musical om Hitler - intet går dog efter planen.

The Producers

Detaljer

Genre Musical, Komedie
Originaltitel The Producers
Instruktør Susan Stroman
Udgivelsesår 2005
Tags succes(success), kvinde direktør(woman director), aftercreditsstinger, blondine(blonde), musik(music), Adolf Hitler, snyd(cheating), Sjov nazistiske(funny nazi), producent(producer), Broadway musikalske(broadway musical)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film