shadow, the

Er en Action, Fantasy, Thriller film instrueret af Russell Mulcahy med skuespillerne Max Wright, Ethan Phillips, Jonathan Winters, Tim Curry fra 1994

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Den legendariske superhelt The Shadow har sluppet sine kræfter løs. Forbryderverdenen i New York skælver af frygt overfor denne magtfulde og næsten usynlige fjende. The Shadow skjuler sin identitet i skikkelse af den rige playboy Lamont, der nyder det søde liv blandt New Yorks elite. Han er hyppig gæst i de mest eksklusive klubber og restauranter, men er der forbrydelser i gang, er han altid på pletten. Snart møder han sin ligemand, Shiwan Khan, der er den sidste slægtning til erobreren Djengis Khan. Shiwan Khan vil følge i sin uhyggelige forfaders fodspor og erobre verdensherredømmet. Til sin overraskelse, og meget mod sin vilje, finder The Shadow en allieret i den smukke Margo Lane, og sammen tager de kampen op mod den stærke fjende.

shadow, the

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Thriller, Krimi, Eventyr
Originaltitel shadow, the
Instruktør Russell Mulcahy
Udgivelsesår 1994
Tags nye York(new york), kvindebedårer(ladykiller), Atomic bombe(atomic bomb), superhelte(superhero), baseret på Comic bog(based on comic book), hypnose(hypnosis), usynlighed(invisibility), radio serien(radio series), den skygge(the shadow)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film