En kort en lang

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Hella Joof med skuespillerne Thomas Winding, Lars Knutzon, Joy-Maria Frederiksen, Morten Kirkskov fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Da Jacob frier til sin kæreste Jørgen, får han et stort, rungende og inderligt JA. Selvfølgelig. For Jacob er vant til at få det, han peger på. Men så er det, at hormonerne driver gæk med ham og han temmelig ubelejligt forelsker sig i dejlige Caroline. Jacob prøver at undertrykke sine nye, overraskende følelser, men affæren tager fart. Det gør bestemt ikke tingene mindre komplicerede, at Caroline bliver gravid, at hun er gift med Jørgens bror, OG at Jørgen og vennerne efterhånden fatter mistanke. Stakkels Jacob. Skrupforvirret og tindrende lykkelig bliver han nødt til at vælge - og det er svært, når man vil ha det hele.

En kort en lang

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel En kort, en lang
Instruktør Hella Joof
Udgivelsesår 2001
Tags kvinde direktør(woman director), bøsse(gay), homoseksualitet(homosexuality), utroskab(infidelity), ægteskab(marriage), biseksualitet(bisexuality), bøsse Romance(gay romance), bøsse forholdet(gay relationship)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film