Gun

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Jessy Terrero med skuespillerne James Remar, Val Kilmer, Christa Campbell, Paul Calderon fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Detroit eksploderer i kriminalitet, og det er god business for Rich (50 Cent), der lever af at sælge ulovlige skydevåben. Men med politiet og FBI i hælene er det en farlig levevej, så Rich og hans partnere må konstant være på vagt. Da en stor våbenhandel går helt galt for Rich, må hans gamle ven Angel (Val Kilmer) redde hans røv. Snart bliver det klart, at det ikke var et tilfælde: der må være en stikker i deres midte... GUN leverer et skud intenst action, der foregår på den anden side af loven, hvor skydevåben er mere værd end menneskeliv, og venner forråder hinanden for kolde kontanter.

Gun

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel Gun
Instruktør Jessy Terrero
Udgivelsesår 2010
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere