The Late Shift

Er en Komedie, Talk-Show, Drama film instrueret af Betty Thomas med skuespillerne Lawrence Pressman, Reni Santoni, Bob Balaban, Treat Williams fra 1995

Sammenlign priser

Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu

Plot

Den 23. maj 1991 meddeler Johnny Carson, at han inden et år vil trække sig som vært på det populære aftenprogram "The Tonight Show". Det bliver begyndelsen på en dramatisk kamp mellem to store skikkelser inden for amerikansk komik, Jay Leno (Daniel Roebuck) og David Letterman (John Michael Higgins). De er venner og konkurrenter og ønsker begge den ærefulde rolle som arvtager. The Late Shift skildrer krigen om "The Tonight Show", der holdt den amerikanske offentlighed fængslet i over to år og udstillede tv-selskabernes interne magtkampe, mens to mænd kæmpede for hver sin drøm.

The Late Shift

Detaljer

Genre Komedie, Talk-Show, Drama
Originaltitel The Late Shift
Instruktør Betty Thomas
Udgivelsesår 1995
Tags kvinde direktør(woman director), tv film(tv movie), tale Vis(talk show), sent nat(late night)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film