Mission: Impossible

Er en Action, Thriller film instrueret af Brian De Palma med skuespillerne Helen Lindsay, Andreas Wisniewski, Valentina Yakunina, Ricco Ross fra 1996

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Under en operation i Prag bliver en gruppe meget hemmelige agenter dræbt. Da det er tydeligt, at der er en forræder et sted, og den eneste overlevende er Ethan Hunt, mistænkes han. Han må nu bevise sin uskyld, og for at gøre det må han trænge ind i CIA's hovedkvarter og tappe en computer, der er beskyttet af tre individuelle alarmsystemer.

Mission: Impossible

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel Mission: Impossible
Instruktør Brian De Palma
Udgivelsesår 1996
Tags døende og død(dying and death), Undercover, hovedkvarter(headquarter), London, Paris, terrorist, CIA, agent, våben Deal(arms deal), baseret på tv serien(based on tv series), hemmelighed agent(secret agent), hemmelighed identitet(secret identity), Prag(prague), mission, computer, ambassade(embassy), brandmænd(firemen), hemmelighed mission(secret mission), hemmelighed Base(secret base), TGV
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film