varm luft for milliarder

Er en Thriller, Nyheder, Dokumentar film instrueret af Tom Heinemann med skuespillerne Al Gore, Rob Wainwright, Nikolaj Coster-Waldau, Connie Hedegaard fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu

Plot

EU's første klimakvote blev sat til salg i 2005. Idéen var, at handlen med kvoterne skulle reducere CO2-udledningen og dermed redde kloden fra den globale opvarmning. Men systemet er brudt sammen og Danmark blev i stedet centrum for en af verdens hurtigst voksende svindelnumre. Eksperter og Europol vurderer, at statskasserne rundt om i Europa mistede op mod 70 milliarder kroner til hackere og momssvindlere fra hele verden. Og aldrig før i menneskehedens historie er der udledt så meget CO2 som nu. Kvotesystemet er kollapset - og priserne er faldet med 90%. Det har derfor aldrig været billigere at forurene end det er i dag.

varm luft for milliarder

Detaljer

Genre Thriller, Nyheder, Dokumentar
Originaltitel varm luft for milliarder
Instruktør Tom Heinemann
Udgivelsesår 2013
Tags

Anmeldelser

Skuespillere