He Named Me Malala

Er en Dokumentar film instrueret af Davis Guggenheim med skuespillerne Toor Pekai Yousafzai, Mobin Khan, Malala Yousafzai, Atal Yousafzai fra 2015

Sammenlign priser

Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
139 kr. for Altid
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
139 kr Altid Se nu

Plot

HE NAMED ME MALALA er et indgående portræt af nobelpristageren Malala Yousafzai, der blev angrebet af Taliban og alvorligt såret af et skud, der ramte hende på bussen hjem fra skole i Swat-dalen i Pakistan. Den 15-årige (hun er lige blevet 18 år i juli) blev udvalgt, sammen med sin far, fordi hun advokerede for pigers ret til uddannelse, og angrebet på hende udløste store protester fra tilhængere rundt om i verden. Hun overlevede på mirakuløs vis og som medstifter af Malala-fonden kæmper hun nu for alle pigers ret til uddannelse på et globalt plan.

He Named Me Malala

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel He Named Me Malala
Instruktør Davis Guggenheim
Udgivelsesår 2015
Tags terrorisme(terrorism), aktivist(activist), uddannelse(education), Nobel fred præmie vinder(nobel peace prize winner)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere