Joe Strummer: The Future is Unwritten

Er en Musik, Dokumentar film instrueret af Julien Temple med skuespillerne Topper Headon, Don Letts, Jim Jarmusch, Brigitte Bardot fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

Op fra depresionen i efterkrigstidens Storbritanien steg en oprørsk stemme, som krævede social lighed, ytringsfrihed og racetolerance. Der blev råbt højt mod uretfærdigheden, som sikrede, at magt og rigdom kun var for de få. Stemmen var Punkrock. Punken var mere end et ungdomsoprør. Den revolusionerede moderne tænkning og påvirkede den politiske, sociale og kulturelle samvittighed. Én stemme er mere end nogen anden blevet selve symbolet på bevægelsen. Dette er historien om Joe Strummer - en informativ og underholdende film, om en a 1900-tallets sidste store ikoner.

Joe Strummer: The Future is Unwritten

Detaljer

Genre Musik, Dokumentar
Originaltitel Joe Strummer: The Future Is Unwritten
Instruktør Julien Temple
Udgivelsesår 2007
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere