Ashby

Er en Komedie, Drama film instrueret af Tony McNamara med skuespillerne Seth Dousman, Steve Coulter, Emma Roberts, Mickey Rourke fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Ed Wallis og hans energiske, enlige mor er nye i byen. Ed har svært ved at falde til i skolen. I hemmelighed drømmer han om at komme med på football-holdet, men sportsfyrene står i vejen, og det er kun den kloge Eloise, han føler sig knyttet til.

Ashby

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel Ashby
Instruktør Tony McNamara
Udgivelsesår 2015
Tags teenagere(teenagers), Romance, CIA, nabo(neighbor), Assassin, pensioneret(retired), klassekammerat(classmate), teenager
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film