Dead Fish

Er en Action, Komedie, Thriller film instrueret af Charley Stadler med skuespillerne Frances Barber, Gary Oldman, Elena Anaya, Iddo Goldberg fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Charley Stadler har instrueret denne actionkomedie, om lejemorderen Lynch (Gary Oldman - The Dark Knight). Han kommer ved en fejltagelse til at forbytte sin mobiltelefon med Mimis (Elena Anaya), idet han fanger en tyv, der er i færd med at stjæle hendes telefon. Mimi ender med at give Lynch' telefon til sin kæreste, låsesmeden Abe Klein (Andrew-Lee Potts), der nu involveres i Lynch's foretagender. Et hektisk og humoristisk forløb udspiller sig, når Lynch's arbejdsgivere kommer på nakken af Abe, som forveksles med Lynch.

Dead Fish

Detaljer

Genre Action, Komedie, Thriller
Originaltitel Dead Fish
Instruktør Charley Stadler
Udgivelsesår 2005
Tags hit mand(hit man), london england
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere