Brandbilen som forsvandt

Er en Thriller, Krimi film instrueret af Hajo Gies med skuespillerne Maria Heiskanen, Kjell Bergqvist, Bernt Ström, Ulla Akselson fra 1993

Sammenlign priser

Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Et hus i Stockholm er under politiovervågning, da der sker en voldsom eksplosion og huset står i brand. En person bliver fundet død, og det ser ud som et selvmord. Tekniske undersøgelser viser derimod, at eksplosionen var påsat og politikommissær Beck og hans team bliver sat på sagen. Snart leder sporene til en international narkotikaliga. Spændingsfyldt thriller instrueret af Hajo Gies (”The Crack Connection”) med Gösta Ekman (”Stockholm Marathon”) i hovedrollen som Beck. I øvrige roller ses blandt andre Kjell Bergqvist (”Slanke Sussie”) og Rolf Lassgård (”Jægerne”).

Brandbilen som forsvandt

Detaljer

Genre Thriller, Krimi
Originaltitel Beck - Brandbilen som försvann
Instruktør Hajo Gies
Udgivelsesår 1993
Tags prostitueret(prostitute), eksploderende hus(exploding house)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere