rædslernes hus

Er en Kriminal, Komedie, Gyser film instrueret af Wes Craven med skuespillerne A. J. Langer, Jeremy Roberts, A.J. Langer, Conni Marie Brazelton fra 1991

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Poindexter og hans familie har ingen penge. Men hans kammerat har en plan, der kan skaffe dem de manglende penge. For den forhadte ejer af en stor skummel villa i udkanten af byen, har en uvurderlig møntsamling. Sammen bryder de ind i villaen - og møder grufulde, navnløse rædsler. For værten og hans kone har i årevis pint og holdt uskyldige børn indespærret i kælderen og forvandlet dem til grådige uhyrer i menneskeskikkelser.

rædslernes hus

Detaljer

Genre Kriminal, Komedie, Gyser, Thriller, Drama
Originaltitel rædslernes hus
Instruktør Wes Craven
Udgivelsesår 1991
Tags seriel Killer(serial killer), undslippe(escape), mental sygdom(mental illness), shotgun, incest, kannibalisme(cannibalism), Neighborhood, pause i(break in), vansiring(disfigurement), vagt hund(guard dog), dårlig kid(poor kid), tarot læsning(tarot reading), i den vægge(in the walls)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere