Damsel

Er en Romantik, Western, Komedie film instrueret af David Zellner med skuespillerne Landon Weeks, David Zellner, Joseph Billingiere, Sabrina Chappuis fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu

Plot

Det vilde vesten et sted i 1870'erne. Den energiske, friske nybygger Samuel Alabaster (Robert Pattinson) er på en rejse tværs over USA for at finde sit livs kærlighed, Penelope (Mia Wasikowska). Med sig har han en falleret præst, der på ingen måde har samme entusiasme for missionen. Efterhånden som rejsen skrider frem, får præsten hele historien om Samuel og Penelope, og det bliver mere og mere tydeligt, at denne rejse muligvis ikke får den jubelglade lykkelige slutning, som Samuel forventer.

Damsel

Detaljer

Genre Romantik, Western, Komedie, Krimi, Drama, Eventyr
Originaltitel Damsel
Instruktør David Zellner, Nathan Zellner
Udgivelsesår 2018
Tags 19. århundrede(19th century), alkohol misbrug(alcohol abuse), sort humor(black humor), amerikanske ørkenen(american wilderness), langt west(far west), oregon trail, sørgende man(grieving man), amerikanske grænse(american frontier)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere