boiling point

Er en Action, Komedie, Krimi film instrueret af Takeshi Kitano med skuespillerne Johnny Okura, Takeshi Kitano, Yuriko Ishida, Hisashi Igawa fra 1990

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Masaki er en stille og indelukket dreng, der deler sin tid ligeligt mellem at arbejde på en servicestation og spille baseball. Da han selv og baseball-træneren bliver chikaneret af den lokale yakuza-bande, beslutter Masaki at tage sagen i egen hånd. Han rejser til Okinawa for at anskaffe sig en pistol. Han løber ind i den psykotiske og ultra voldelige Uehara, en yakuza-udstødt, der selv planlægger en blodig hævn. Snart er situationen på kogepunktet.

boiling point

Detaljer

Genre Action, Komedie, Krimi
Originaltitel boiling point (1990)
Instruktør Takeshi Kitano
Udgivelsesår 1990
Tags politiet(police), pistol(gun), gangster, hævn(revenge), baseball, bil Crash(car crash), Gore, Japan, drikke(drinking), Yakuza, interracial forholdet(interracial relationship), tragiske Event(tragic event), Okinawa, yen
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film