A Dog's Purpose

Er en Familie , Fantasy, Komedie film instrueret af Lasse Hallström med skuespillerne Evan Martin, Jordan Butterill, Josh Gad, Peggy Lipton fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Hvad er en hunds formål i livet? Det forsøger golden retriever-hvalpen Bailey at finde ud af, da han bliver reddet af drengen Ethan. Gennem et langt liv lærer Bailey at holde af sit menneske, men han kan aldrig finde ud af, præcis hvad et hundeliv går ud på. Bailey får dog flere chancer for at finde sit formål, for han genfødes som en ny hvalp den ene gang efter den anden. Og gennem sine mange liv finder Bailey efterhånden ud af, hvad det går ud på med alle de mennesker, der savner kærlighed i deres liv, lykkefølelsen som bacon udløser, og hvorfor det er vigtigt at snuse andre hunde bagi.

A Dog's Purpose

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Komedie, Drama, Eventyr
Originaltitel A Dog's Purpose
Instruktør Lasse Hallström
Udgivelsesår 2017
Tags hund(dog), baseret på roman(based on novel), bedsteforældre(grandparents), tilpasning(adaptation), reinkarnation(reincarnation), kanonslag(firecracker), menneskelige dyr forholdet(human animal relationship), deflateret fodbold(deflated football)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere