Montana

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Mo Ali med skuespillerne Sinead Michael, Rocky Marshall, Alexandra Weaver, Lars Mikkelsen fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
169 kr Altid Se nu

Plot

Inspireret af klassikere som The Karate Kid og Leon er her historien om den unge Montana, der bliver reddet fra en bande af en østeuropæisk lejemorder, som derefter optræner ham til kamp. Filmen er en hårdkogt fortælling om forræderi, ære og om det utrolige bånd, der knyttes mellem teenagepusheren Montana (McKell David) og Dimitrije (Lars Mikkelsen), den tidligere serbiske ex-soldat, som er fast besluttet på at hævne sig på Montanas boss, Lazlo – gangster, narkobaron og Dimitrijes nemesis fra Balkankonflikten.

Montana

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Montana
Instruktør Mo Ali
Udgivelsesår 2014
Tags London, Assassin, Commando, øst udgangen af London(east end of london), hævn Plot(revenge plot), serbisk(serbian)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film