In the Land of Women

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Jon Kasdan med skuespillerne Dustin Milligan, Danielle Savre, Elena Anaya, Ginnifer Goodwin fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Mænd er fra Mars - kvinder er fra Detroit, Michigan! Som om, det ikke var nok, at ingen vil trykke hans bøger? Nu sidder Carter Webbs eneste ene og fortæller ham, at hun slår op! Med blødende hjerte og lommesmerter tager Carter hjem til Michigan for at få styr på følelserne. Men så støder han ind i de tre kvinder i huset overfor: Sarah Hardwickle og hendes to teenagedøtre. Hvis Carter troede, han kendte kvinder, så tog han fejl. Og hvis han troede, han havde mistet den eneste ene, så var det måske på tide at tænke om?

In the Land of Women

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel In the Land of Women
Instruktør Jon Kasdan
Udgivelsesår 2007
Tags Kærlighed(love), teenagere(teenagers), utroskab(infidelity), Flashback, Forfatter(writer), nabo(neighbor), part(party), kræft(cancer), sygdom(illness), skuespillerinde(actress), teenager
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film