She's Out of My League

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Jim Field Smith med skuespillerne Kim Shaw, Jay Baruchel, Krysten Ritter, Jasika Nicole fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Gennemsnitsfyren Kirk begynder at date den vildt lækre Molly, og hans venner forestiller sig ikke, at det holder, så Kirk gør alt, hvad han kan for ikke at miste hende.

She's Out of My League

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel She's Out of My League
Instruktør Jim Field Smith
Udgivelsesår 2010
Tags duringcreditsstinger, tillid(confidence), usikkerhed(insecurity), lufthavn sikkerhed(airport security), rating, hockey spil(hockey game), målmand(goalie)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere