The Hurricane Heist

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Rob Cohen med skuespillerne Keith D. Evans, Maggie Grace, Ed Birch, Melissa Bolona fra 2018

Sammenlign priser

Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu

Plot

Der er et uvejr på vej. Meteorologen Will er tilbage i sin hjemby Gulfport, Alabama, netop som et ildevarslende stormvejr melder sin ankomst. Byen er evakueret, kun Wills stædige bror Breeze nægter at forlade stedet. Imens er ATF-agenten Casey og hendes team på vej med en kortege af lastbiler fulde af pengesedler, der skal destrueres. Hvad ingen af dem ved er, at en gruppe udspekulerede røvere har ventet på netop dette sammenfald af uvejr og pengetransport. De planlægger at røve kontanterne, inden de bliver ødelagt, og så stikke af med stormen som dække.

The Hurricane Heist

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel The Hurricane Heist
Instruktør Rob Cohen
Udgivelsesår 2018
Tags Heist, orkanen(hurricane), katastrofe film(disaster movie), meteorolog(meteorologist), Treasury afdeling(treasury department)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere