Subway

Er en Romantik, Action, Thriller film instrueret af Luc Besson med skuespillerne Jean Bouise, Jean-Pierre Bacri, Jean-Claude Lecas, Jean Reno fra 1985

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Pengeskabstyven Fred forelsker sig i den smukke Helena, hvis velhavende mand han lige har røvet. Fred søger tilflugt i metroen og mødes med Helena , som vil have de stjålne papirer tilbage. I metroens kunstigt oplyste labyrint af gange, møder Fred en brutal og voldelig underverden, befolket af bizarre typer, som muskelbundet Big Bill og den rulleskøjtende tasketyv, The Roller. Fred starter et rockband med nogle gademusikere, og Helena, der keder sig i sit ægteskab, bliver forelsket i ham og slutter sig til selskabet.

Subway

Detaljer

Genre Romantik, Action, Thriller
Originaltitel Subway - Underground
Instruktør Luc Besson
Udgivelsesår 1985
Tags Paris, afpresning(blackmail), Metropolis, Subway, kriminelle(criminal), socialite, kultur sammenstød(culture clash), punk band, dokument(document)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film