Da Svante forsvandt

Er en Drama film instrueret af Henning Carlsen med skuespillerne Peter Abrahamsen, Anne Grete Hilding, Fritze Hedemann, Gotha Andersen fra 1975

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Forfatteren, komponisten og pianisten Benny Andersen og sangeren Povl Dissing fik i 1972 stor personlig succes med pladeindspilningen af digtene fra bogen "Svantes viser". De rejste siden rundt og optrådte med sangene. Bogens Svante er den melankolske, livstrætte og hverdagshumoristiske svenske dansker, der drømmer om sit elskede Sverige, som han ikke tør sejle tilbage til af angst for søsyge. Desuden indeholder bogen små historier om Svante i forskellige situationer. Filmen er dels en filmatisering af historierne, dels fremføres sangene af Povl Dissing, Benny Andersen og det øvrige orkester, som man bl.a. følger på turné.

Da Svante forsvandt

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Da Svante forsvandt
Instruktør Henning Carlsen, Benny Andersen
Udgivelsesår 1975
Tags musikalske(musical), drama
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere