The Great Wall

Er en Action, Fantasy, Eventyr film instrueret af Zhang Yimou med skuespillerne Zhang Hanyu, Karry Wang, Jing Tian, Willem Dafoe fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Handlingen foregår i Kina, hvor en gruppe vestlige krigere opdager den fremskyndte opbygning af den store mur. Da natten falder på går det op for dem, at kineserne ikke kun har bygget muren for at holde mongolerne ude. Der er noget langt farligere på spil.

The Great Wall

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Eventyr
Originaltitel The Great Wall
Instruktør Zhang Yimou, Yimou Zhang
Udgivelsesår 2016
Tags britiske soldat(british soldier), Monster, 3D, eksplosion(explosion), Kina(china), bueskytte(archer), periode stykke(period piece), kvinde soldat(female soldier), Enestående væg af Kina(great wall of china), 15. århundrede(15th century), kvinde generelle(female general)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere