Dumplin'

Er en Musical, Komedie, Drama film instrueret af Anne Fletcher med skuespillerne Harold Perrineau Jr., Molly McNearney, Taegen Burns, Joshua Eads-Brown fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu

Plot

Willowdean bliver overrasket, da Bo vil være kæreste med hende. Så overrasket at hun ikke ved, hvad hun skal stille op med det, selvom hun er vildt forelsket i ham. Willowdean – eller Dumplin som hendes mor kalder hende – er en stor pige, der ikke selv synes, det er et problem at være stor. Hendes mor, der for år tilbage vandt den lokale skønhedskonkurrence og nu arrangerer en lignende, synes derimod, det er et kæmpe problem. Willowdean har været på slankekur gennem hele sin opvækst, og det har påvirket deres forhold. Da Willowdean beslutter sig for at melde sig til skønhedskonkurrencen, bliver hendes mor ikke kun glad.

Dumplin'

Detaljer

Genre Musical, Komedie, Drama
Originaltitel Dumplin'
Instruktør Anne Fletcher
Udgivelsesår 2018
Tags musikalske(musical), Texas, lille by(small town), protest, skønhed festspil(beauty pageant), baseret på unge voksen roman(based on young adult novel), plus størrelse(plus size), fedt shaming(fat shaming)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere