The Woman in Black 2: Angel of Death

Er en Thriller, Drama film instrueret af Tom Harper med skuespillerne Jeremy Irvine, oaklee pendergast, Leigh Dent, phoebe fox fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Under 2. verdenskrig evakueres et børnehjem i London til et afsides hus på landet. Eel Marsh House har stået tomt i 40 år, men børnenes lærerinde, Eve, har på fornemmelsen, at de tidligere beboere aldrig helt har forladt matriklen. For børnene begynder at opføre sig underligt, og flere af dem forsvinder uden at dukke op igen. Med hjælp fra piloten Harry undersøger Eve husets dystre hemmelighed.

The Woman in Black 2: Angel of Death

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel The Woman in Black 2: Angel of Death
Instruktør Tom Harper
Udgivelsesår 2014
Tags baseret på roman(based on novel), efterfølger(sequel), baseret på bog(based on book), Ghost, overnaturlige(supernatural), Haunting, hammer horror, Haunted hus(haunted house), twist slutter(twist ending)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film