Jarhead - Field Of Fire

Er en Action film instrueret af Don Michael Paul med skuespillerne Danielle Savre, Bokeem Woodbine, Amr El-Bayoumi, Ralitsa Paskaleva fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Den disillusionerede korporal Chris Merrimette bliver sat i spidsen for en enhed, der skal sørge for forsyninger til at afsidesliggende post i Helmand provinsen, i Afghanistan. Undervejs bliver de passet op af en Navy SEAL soldat, der skal bruge deres hjælp, til at transportere en kvinde ud af landet - noget Taliban vil gøre alt for at stoppe. Uden støtte fra luften eller beskyttelse må Merrimette og hans mænd nu kæmpe sig gennem det krigshærgede fjendeland for at bringe kvinden i sikkerhed.

Jarhead - Field Of Fire

Detaljer

Genre Action
Originaltitel Jarhead 2: Field of Fire
Instruktør Don Michael Paul
Udgivelsesår 2014
Tags Taliban, marinesoldater(marines), Marine korps(marine corps), U.S. Marine
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film