Red

Er en Action, Komedie, Thriller film instrueret af Robert Schwentke med skuespillerne Mary-Louise Parker, John Malkovich, Jonathan Walker, John Stead fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Engang var de fire af CIAs bedste og mest betroede agenter. Men de hemmeligheder, de engang kendte til, har lige aflyst pensionen og gjort dem til CIAs vigtigste mål. Da de tilsyneladende pludselig er skyde-skiver til umiddelbar eliminering, tvinges de til at finde de gamle arbejdsredskaber frem igen. Deres eneste chance for at overleve er at bruge erfaringen til at trænge ind i CIA og afsløre den hemmelighedsstemplede konspiration.

Red

Detaljer

Genre Action, Komedie, Thriller, Krimi
Originaltitel RED
Instruktør Robert Schwentke
Udgivelsesår 2010
Tags pensionering(retirement), skud til død(shot to death), CIA, pensioneret(retired), Sniper riffel(sniper rifle), kvinde Spy(female spy), alarm
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film