Købmanden i Venedig

Er en Romantik, Drama film instrueret af Michael Radford med skuespillerne Allan Corduner, Anton Rodgers, Zuleikha Robinson, Lynn Collins fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Shakespeares berømte stykke, "The Merchant of Venice", er for første gang filmatiseret i en Hollywood-version. Al Pacino, Joseph Fiennes og Jeremy Irons danner trio i denne medrivende og snedige historie om forelskelser, had og hævnakter. Al Pacino kan opleves i rollen som Shylock. Shylock er jøde og lever af at låne penge ud, men han støder overalt på vrede og intolerance, når han bevæger sig uden for Venedigs jødiske kvarter. Den kristne købmand, Antonio lever i den samme by og kommer i en særlig og bizar gæld til Shylock.

Købmanden i Venedig

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel The Merchant of Venice
Instruktør Michael Radford
Udgivelsesår 2004
Tags penge(money), faldende i Kærlighed(falling in love), jøde(jew), skib(ship), Venedig(venice), Shakespeare, sælger(salesperson), kød(meat), frier(suitor), kredit(credit), 16. århundrede(16th century)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film