pindsvinet

Er en Drama film instrueret af Mona Achache med skuespillerne Sarah Le Picard, Garance Le Guillermic, Josiane Balasko, Mona Heftre fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Pindsvinet er filmatiseringen af en af de mest læste franske romaner, 'Pindsvinets elegance', skrevet af Muriel Barbery. Romanen er af mange blevet sammenlignet med Jostein Gaarders 'Sofies Verden'. Filmens hovedperson er den midaldrende portnerske, Renée Michel, som bag sit bistre ydre gemmer på en fascination for filosofi og litteratur og et stort kendskab til filmhistorie og hollandske malere. I huset, hvor Renée er portnerske, bor også den intelligente og samfundsbevidste 11-årige pige Paloma Josse. En dag flytter en japansk enkemand også ind i huset og både Renée og Paloma føler sig draget til den nye spændende beboer.

pindsvinet

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel pindsvinet
Instruktør Mona Achache
Udgivelsesår 2009
Tags kvinde direktør(woman director), barn(child), Pige med briller(girl with glasses), hit af bil(hit by car), guldfisk(goldfish), død af nabo(death of neighbor), reol(bookcase), parisisk Pige(parisian girl), skelnes Herre(distinguished gentleman), guldfisk skål(goldfish bowl), indsigtsfulde(insightful), reference til Leo Tolstoj(reference to leo tolstoy), selvmordstanker tanker(suicidal thoughts), dans i den Street(dancing in the street), japansk mad(japanese food)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere