Flipped

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Rob Reiner med skuespillerne John Mahoney, Aidan Quinn, Morgan Lily, Rebecca De Mornay fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Da Bryce og Juli mødes første gang i 2. klasse, ved Juli (Madeline Carroll), at det er kærlighed. Bryce (Callan McAuliffe) er ikke så sikker. Denne charmerende, romantiske ungdomskomedie fra instruktøren Rob Reiner følger de to hovedpersoner fra de tidlige skoleår til starten af teenageårene gennem familiedrama og den første kærlighed i takt med, at de opdager, hvem de er - og hvilket forhold de har til hinanden.

Flipped

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Flipped
Instruktør Rob Reiner
Udgivelsesår 2010
Tags baseret på unge voksen bog(based on young adult book), baseret på roman(based on novel), baseret på bog(based on book), nabo(neighbor), generthed(shyness), familie relationer(family relationships), modsætninger tiltrække(opposites attract), unge Kærlighed(young love), ulykkelig Kærlighed(unrequited love), første knuse(first crush), teenager Dreng(adolescent boy), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film