The Spirit

Er en Action, Fantasy, Thriller film instrueret af Frank Miller med skuespillerne Samuel L. Jackson, Seychelle Gabriel, Arthur the Cat, Dan Lauria fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
59 kr Altid Se nu

Plot

Den tidligere politimand Denny Colt er genopstået fra de døde som The Spirit, en maskeret retshåndhæver, der i det skjulte våger over Central City. Som alle helte, har han en ærkefjende, The Octopus, der i sin søgen efter udødelighed har planer om at udjævne Central City med jorden. "The Spirit" baseret på Will Eisners klassiske serie, er et smukt actioneventyr produceret af Frank Miller, manden bag "Sin City" og "300".

The Spirit

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Thriller, Krimi
Originaltitel The Spirit
Instruktør Frank Miller
Udgivelsesår 2008
Tags baseret på Comic Strip(based on comic strip), maske(mask), hemmelighed identitet(secret identity), røver(robber), frøen(frog), tilbage fra den døde(back from the dead)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film