Estranged

Er en Gyser, Thriller film instrueret af Adam Levins med skuespillerne Eileen Nicholas, Simon Quarterman, Amy Manson, Faye McLoughlin fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

January har været ude for en ulykke, som var ved at koste hende livet. Hun kan ikke klare sig selv og lider desuden af hukommelsestab, så derfor er hun nødt til at rejse hjem til Storbritannien, så hendes familie kan tage sig af hende. Hendes kæreste gennem lang tid er med. Ved ankomsten husker hun ingenting, og hendes mærkelige familie er ikke begejstrede for Callum. Det bliver snart tydeligt, at der er noget galt i hendes barndomshjem – og noget helt galt med hendes familie. January er overbevist om, at der var en grund til, at hun rejste for mange år siden, og med Callums hjælp vil hun nu finde frem til sandheden. De opdager hurtigt, at hendes familie ikke er så kærlig, som den giver sig ud for at være.

Estranged

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel Estranged
Instruktør Adam Levins
Udgivelsesår 2015
Tags Road ulykke(road accident)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere