Dave Chappelle's Block Party

Er en Komedie, Dokumentar film instrueret af Michel Gondry med skuespillerne Wyclef Jean, Freeway, Erykah Badu, Kool G.Rap fra 2005

Sammenlign priser

Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu

Plot

Fest med Dave Chappelle i denne ucensurerede, uforglemmelige og utroligt morsomme spillefilm om den ultimative gadefest. Vær med, når Dave Chappelle tager rundt for at dele sine gyldne billetter ud og gør et særligt stop i sin hjemby i Ohio for at invitere alle unge som gamle til årtiets koncertevent. Der er pladser på første række til jokes og musik fra vor tid bedste musikere, og alle er inviteret til det, Dave Chappelle betegner som "The best single day of my career!"

Dave Chappelle's Block Party

Detaljer

Genre Komedie, Dokumentar
Originaltitel Dave Chappelle's Block Party
Instruktør Michel Gondry
Udgivelsesår 2005
Tags sort folk(black people), klasseværelset(classroom), hip-hop, blok part(block party), Megafon(megaphone), messing band(brass band), fase(stage)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film