tingleff, tingleff eller tingleff

Er en Komedie, Reality-TV film instrueret af Jacob Tingleff med skuespillerne Jonatan Spang, Jacob Tingleff, Frank Hvam fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu

Plot

“Tingleff, Tingleff eller Tingleff" er showet, hvor en af Danmarks skarpeste stand-up komikere kombinerer jokes, storytelling og storskærm til en veldrejet historie med udgangspunkt i livets mange valg og det eviggyldige spørgsmål: "Hvad nu hvis?" Hvad nu hvis den unge Tingleff aldrig havde forladt fødebyen Kollund, men i stedet giftet sig med ungdomskæresten og fået et rigtigt job? Var han så blevet mere lykkelig? Eller det modsatte? Hvordan ville tilværelsen se ud, hvis der var blevet truffet andre valg undervejs? Med vanligt vovemod fantaserer Tingleff sig ud ad de veje, han aldrig fik gået, både hvad livsstil, parforhold og politisk overbevisning angår. På den måde møder publikum i alt tre Tingleff'er - virkelighedens Tingleff, samt to der aldrig blev, men som kunne have været.

tingleff, tingleff eller tingleff

Detaljer

Genre Komedie, Reality-TV
Originaltitel tingleff, tingleff eller tingleff
Instruktør Jacob Tingleff
Udgivelsesår 2008
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere