Pompeii

Er en Action, Drama, Eventyr film instrueret af Paul W.S. Anderson med skuespillerne Jared Harris, Ron Kennell, Jay Da Costa, Paul W.S. Anderson fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Actionfilmen 'Pompeji' er en ny film af manden bag 'Resident Evil'. I dagene op til Vesuvs udbrud er en slave på vej til Napoli for at redde kvinden, han elsker, og sin bedste ven, der er gladiator i byens colosseum.

Pompeii

Detaljer

Genre Action, Drama, Eventyr
Originaltitel Pompeii
Instruktør Paul W.S. Anderson
Udgivelsesår 2014
Tags Epic, forbudt Kærlighed(forbidden love), 3D, katastrofe(disaster), roman, naturlige katastrofe(natural disaster), slave, Arena, Vulcan, Gladiator, by i panik(town in panic), Gladiator kæmpe(gladiator fight), lava, vulkanske udbrud(volcanic eruption), Pompeji(pompeii)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film