Big Game

Er en Action film instrueret af Jalmari Helander med skuespillerne Samuel L. Jackson, Victor Garber, Ray Stevenson, Ted Levine fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

I 'Big Game' er en vaskeægte karikatur af en terrorist - iklædt knirkende læderhandsker, et smørret grin og tyk mellemøstlig accent - på den ultimative jagttur i det finske vildnis. Air Force One bliver skydeskive for den overpriviligerede psykopat og hans håndlangere, og jagtbyttet er intet mindre end verdens mægtigste mand! Samtidig er den unge, finske teenager Oskari på sit livs udflugt i selvsamme skove.

Big Game

Detaljer

Genre Action
Originaltitel Big Game
Instruktør Jalmari Helander
Udgivelsesår 2014
Tags terrorist, eksplosion(explosion), undslippe(escape), formand(president), faldskærm(parachute), luft kraft en(air force one), Finland
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film