star trek 5: the final frontier

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af William Shatner med skuespillerne DeForest Kelley, Walter Koenig, Nichelle Nichols, George Murdock fra 1989

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Det er stjernedato 8454.130, og den ferierende kaptajn Kirk står over for to udfordringer: han skal bestige bjerget El Capitan i Yosemitterne og lære Spock at synge lejrsange. Men ferien bliver pludselig afbrudt, da en vulkansk overløber kaprer Enterprise og styrer skibet ud på en rejse for at afsløre universets inderste hemmeligheder. Stjernerne fra Star Trek er tilbage på en af deres mest forunderlige rejser nogen sinde med al den morskab og spænding, deres fanskare er kommet til at elske. Så bered dig på et nervepirrende spring ud i det ukendte, som i lige så stor grad er en spirituel rejse som et rumeventyr, og derfor så meget mere interessant.

star trek 5: the final frontier

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller, Eventyr
Originaltitel star trek 5: the final frontier
Instruktør William Shatner
Udgivelsesår 1989
Tags gidsel(hostage), selv offer(self sacrifice), plads Opera(space opera), tab af Brother(loss of brother), befrielsen af gidsel(liberation of hostage), Star Trek, Romulans, Vulcan, Føderation(federation), Starfleet, USS Enterprise-en(uss enterprise-a), Klingon, Sha-ka-ree
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film