fredag den 13. del 4 - sidste kapitel

Er en Gyser, Thriller film instrueret af Joseph Zito med skuespillerne Peter Barton, Kimberly Beck, Barbara Howard, Corey Feldman fra 1984

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Optællingen af døde fortsætter i denne livlige, fjerde - men ikke sidste - fortælling i successerien Friday the 13th. Jason, Crystal Lakes mindst populære indbygger, vender tilbage for at anrette yderligere skade i The Final Chapter. Efter at være blevet vakt til live på hospitalets lighus retter morderen i ishockeymasken sin hævngerrige opmærksomhed mod Jarvis-familien og en gruppe sorgløse teenagere. Den unge Tommy Jarvis er en stor fan og har et særligt talent for masker og make-up. Har den djævelske Jason langt om længe mødt sin ligemand?

fredag den 13. del 4 - sidste kapitel

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel fredag den 13. del 4 - sidste kapitel
Instruktør Joseph Zito
Udgivelsesår 1984
Tags seriel Killer(serial killer), lighuset(morgue), søen(lake), blaffe(hitchhike), Jason Vorhees, opstandelse(resurrection)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film