field of dreams

Er en Familie , Fantasy, Komedie film instrueret af Phil Alden Robinson med skuespillerne Kevin Fennessy, James Earl Jones, Anne Seymour, Brian E. Frankish fra 1989

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Ray er netop flyttet på landet med sin kone og datter, og satser på at tjene til dagen og vejen ved at dyrke korn. En dag hører Ray en stemme, der ifølge hans egen tolkning befaler ham at bygge en baseball-bane mit på sine kornmarker. Banen bliver bygget - og med den følger en række fantastiske, overnaturlige hændelser, som Ray aldrig havde turde drømme om

field of dreams

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Komedie, Drama
Originaltitel field of dreams
Instruktør Phil Alden Robinson
Udgivelsesår 1989
Tags Sport, baseret på roman(based on novel), Forfatter(author), baseball, Sport film(sports film), Farm, læge(doctor), Ghost, mirakel(miracle), Road tur(road trip), beklager(regret), forsoning(reconciliation), eneboer(recluse), majsmarken(cornfield), PTA, hørelse stemmer(hearing voices), skole bestyrelsen(school board)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film