Madagascar 2

Er en Action, Animation, Eventyr film instrueret af Tom McGrath med skuespillerne Chris Miller, Sacha Baron Cohen, Zachary Gordon, David Schwimmer fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Serier og film
- Dansk
- Engelsk
99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Efter en mislykket redningsaktion strander løven Alex og hans venner i Afrika. Desværre finder Alex ud af, at han ikke har meget til fælles med de lokale.

Madagascar 2

Detaljer

Genre Action, Animation, Eventyr
Originaltitel Madagascar: Escape 2 Africa
Instruktør Tom McGrath, Eric Darnell
Udgivelsesår 2008
Tags efterfølger(sequel), duringcreditsstinger, dans(dance), chimpanse(chimp), Afrika(africa), flyvemaskine(airplane), jalousi(jealousy), løve(lion), Zebra, haj(shark), vulkan(volcano), Zoo, pingvin(penguin), IMAX, flodhest(hippopotamus), sult(hunger), Madagaskar(madagascar)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film