runaway train

Er en Action, Thriller, Drama film instrueret af Andrei Konchalovsky med skuespillerne Tommy Lister, John P. Ryan, John Otrin, Edward Bunker fra 1985

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

I det barske Alaska flygter Manny og Buck fra et øde fængsel og hopper ombord på et fragt tog. Men pludselig dør togføreren af et hjertetilfælde, og toget begyndte at rase derudad i vild fart. Det smadrer alt på sin vej, og samtidig bliver Manny og Buck jaget fra luften af en sadistisk fængselsinspektør. De to er overbevist om, at det er dem mod resten af verden, men snart optager de, at en smuk kvinde også er ombord. Nu er de tre om at dele den usikre skæbne, der venter dem.

runaway train

Detaljer

Genre Action, Thriller, Drama, Eventyr
Originaltitel runaway train
Instruktør Andrei Konchalovsky, Andrey Konchalovskiy
Udgivelsesår 1985
Tags forsøg på til undslippe(attempt to escape), toget(train), fængsel undslippe(prison escape), toget ulykke(train accident), fængsel Warden(prison warden)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film