Drengen Fra Bjerget

Er en Krimi, Drama film instrueret af Ursula Meier med skuespillerne Antonio Troilo, Yann Trégouët, Gabin Lefebvre, Léa Seydoux fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

I filmen 'Drengen fra bjerget' holder holder rige turister ferie på toppen af bjerget ved det schweiziske skisportssted, men i dalen er livet knap så luksuriøst. Her bor 12-årige Simon alene med sin arbejdsløse storesøster Louise. Hver dag tager han liften op ad bjerget for at stjæle udstyr, smarte ski og støvler, som han sælger videre til de lokale børn og arbejdere. Det er en måde at overleve på. Det giver ikke bare mad på bordet, men også hans liv en mening. Simon kommer dog galt af sted, og pludselig vil en britisk skibums have del i rovet. Samtidig optrappes Simons konfliktfyldte forhold til sin søster, og hemmeligheder, som helst ikke tåler dagens lys, begynder at trænge sig på. 'Drengen fra bjerget' er et drama om pubertetens såkaldte coming of age, men også en udforskning af et særligt europæisk, modsætningsfyldt rum, hvor fattigdom og social ulighed dukker forstyrrende op i en ellers velstående verden af after ski og velpræparerede pister.

Drengen Fra Bjerget

Detaljer

Genre Krimi, Drama
Originaltitel L'enfant d'en Haut
Instruktør Ursula Meier
Udgivelsesår 2012
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere