awol-72

Er en Action, Thriller film instrueret af Christian Sesma med skuespillerne Luke Goss, Heather Roop, Bokeem Woodbine, Mary Christina Brown fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Den professionelle soldat Conrad Miller anklages for at have solgt hemmeligheder til KGB under den kolde krig. Da Miller opdager, at han bliver jaget af sin tidligere kollega Myron, indser han, at både kæresten og forretningerne er truet, og han gør det eneste rigtige - flygter. Russerne får hjælp af kriminalassistenten Adams i arbejdet med at med at finde Miller for enhver pris. Miller har 72 timer til at komme til mødestedet og forlade landet med sin kæreste og de hemmeligheder, der holder ham i live.

awol-72

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel awol-72
Instruktør Christian Sesma
Udgivelsesår 2015
Tags russisk(russian), LAPD, flugt(getaway), AWOL, særlige OPS(special ops)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film