All the King's Men

Er en Thriller, Drama film instrueret af Steven Zaillian med skuespillerne Montgomery John, Sean Penn, Jackie Earle Haley, Mark Ruffalo fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Da politikeren Willie Stark starter sin karriere i hjemstaten Louisiana, lægger han ud som "en mand af folket". En ægte bondeknold, der er stolt over sine rødder og nu vil bruge sin politiske indflydelse til at gøre tilværelsen bedre for de fattige familier i det provinssamfund, han selv stammer fra.

All the King's Men

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel All the King's Men
Instruktør Steven Zaillian
Udgivelsesår 2006
Tags journalist, politik(politics), korruption(corruption), baseret på roman(based on novel), afpresning(blackmail), manipulation, bodyguard, Louisiana, skandale(scandal), magt(power), guvernør(governor), tragedie(tragedy), elskerinde(mistress), aristokrat(aristocrat)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film