Beck - Grippen

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Kjell Sundvall med skuespillerne Mikael Persbrandt, Per Holmberg, Marie Göranzon, Peter Haber fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Den tidligere sportsminister, John Vedén forsvinder efter et sent politisk møde. Margareta Oberg, en af Johns gode venner, kontakter Beck og hans kolleger. Beck rekonstruerer Johns sidste 24 timer, hvilket fører ned i Stockholms underverden af gambling. Her hører de om \"Gribben\", men hvem er han, og hvordan er Johns forsvinden forbundet til spillemiljøet?

Beck - Grippen

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi
Originaltitel Beck 19: Gamen
Instruktør Kjell Sundvall
Udgivelsesår 2006
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere