Rich Kids

Er en Drama film instrueret af Rune Bendixen med skuespillerne Jacob Kuscu, Maria Barratt, Max Pørksen, Rama Dan fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Rich Kids handler om en gruppe rige unge fra Nordsjælland. De føler sig svigtede af forældrene og bruger deres liv på at overskride grænser, søge opmærksomhed og hævne sig på dem, der har svigtet. Gennem et hemmeligt liv, uden gængse normer, etik og moral, lever de et liv hvor magt, penge, sex, stoffer og mørke hemmeligheder er det altdominerende.

Rich Kids

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Rich Kids
Instruktør Rune Bendixen
Udgivelsesår 2007
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere