marnie

Er en Kriminal, Thriller, Drama film instrueret af Alfred Hitchcock med skuespillerne Kenner G. Kemp, Meg Wyllie, Kimberly Beck, Tippi Hedren fra 1964

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Marnie er en forstyrret pige, der lever af at røve fra sine skiftende arbejdsgivere, men da hun ansættes hos Mark Rutland (Sean Connery), kompliceres hendes tilværelse yderligere. Han forelsker sig nemlig i hende, og da han griber hende med fingrene i pengeskabet, tvinger han hende til at gifte sig med ham. Hans plan er at tvinge hende til at blive helbredt, og da han har studeret zoologi, mener han, at han er den rette til jobbet (!). Det er mildt sagt en tåbelig historie, og ligesom i Hitchcocks tidligere Spellbound er det fascinationen af den moderne psykoanalyse, der er det gennemgribende tema, men Marnie har slet ikke den samme naive charme, og det er svært at se gennem fingre med den letkøbte lommepsykologi.

marnie

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Drama
Originaltitel marnie
Instruktør Alfred Hitchcock
Udgivelsesår 1964
Tags Chase, afpresning(blackmail), løgn(lie), hest race(horse race), selvmord forsøg på(suicide attempt), hesteryg ridning(horseback riding), voldtægt(rape), prostitueret(prostitute), seksuel misbrug(sexual abuse), hest(horse), i Kærlighed med fjenden(in love with enemy), bryllupsrejse(honeymoon), spænding(suspense), fejhed(cowardliness), Kontorassistent(clerk), krydstogt(cruise), nye identitet(new identity), indlæg traumatisk stress lidelse(post traumatic stress disorder), psykologi(psychology), kvinders seksuel identitet(women's sexual identity), selvforsvar(self-defense), Philadelphia, ridning ulykke(riding accident), Baltimore, fetichisme(fetishism), fetish, seksuel frustration(sexual frustration), Kleptomani(kleptomania), frigiditet(frigidity)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film