The Mountain Between Us

Er en Romantik, Drama, Eventyr film instrueret af Hany Abu-Assad med skuespillerne Adam Lolacher, Dermot Mulroney, Dania Nassar, Andres Joseph fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu

Plot

Et par overlever et flystyrt i bjergene, hvor de bliver tvunget til at stole på hinanden og finde sikkerhed, selvom de begge er hårdt såret.

The Mountain Between Us

Detaljer

Genre Romantik, Drama, Eventyr
Originaltitel The Mountain Between Us
Instruktør Hany Abu-Assad
Udgivelsesår 2017
Tags baseret på roman(based on novel), fremmed(stranger), overlevelse(survival), ørkenen(wilderness), sne(snow), flyvemaskine Crash(airplane crash), Mountain, interracial romance
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere