Villy og monsterplaneten

Er en Science fiction, Familie , Komedie film instrueret af Eric Tosti med skuespillerne Marie-Eugénie Maréchal, Edouard Baer, Guillaume Lebon, Timothé Vom Dorp fra 2019

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
39 kr 48 timer Se nu

Plot

Villy er på rejse i rummet med sine forældre, da en meteorregn pludselig tvinger ham til at forlade både familie og rumskib. Hans redningskapsel lander på en vild og uudforsket planet. Heldigvis er Villy ikke helt alene! Med sig har han Buck - en overlevelsesrobot - og sammen må de holde stand indtil redningsfartøjet kommer og henter dem. Villy er heldigvis en nysgerrig dreng man ikke sådan slår ud, og går straks i gang med at undersøge planeten - til stor frustration for Buck, der er sat i verden for at holde Villy ude af problemer. Villy og Buck møder også rumvæsenet Flash, og sammen udforsker de den farverige planet, dens fauna, dens flora ... men også dens farer.

Villy og monsterplaneten

Detaljer

Genre Science fiction, Familie , Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Terra Willy: Planète inconnue
Instruktør Eric Tosti
Udgivelsesår 2019
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere